Cjenjeni posjetioci, dopustite da Vam predstavimo tvrtku Cleaneco Industrial d.o.o., te naše ciljeve i viziju zajedničke budućnosti.

Cleaneco Industrial d.o.o. je mlada, uspješna i brzorastuća tvrtka iz Zagreba, koja proizvodi i distribuira ekološka sredstva za odmašćivanje, čišćenje i sanitaciju primjenjiva u kućanstvu i u svim vrstama industrija.

Uz to što proizvodimo ekološke proizvode, uz kalkulacijski prihvatljivo rješenje, još jedna od velikih prednosti naših proizvoda je da naš jedan proizvod može zamijeniti gotovo sva sredstva koja se koriste u kućanstvu i industriji.

Naši glavni ciljevi su očuvanje Vašeg zdravlja i okoliša, a u isto vrijeme jednostavnost primjene, efikasnost i financijska isplativost naših proizvoda. Poticani tim ciljem iz dana u dan povećavamo sigurnost i efikasnost naših proizvoda, te ih prilagođujemo potrebama i željama naših partnera.

U svakom trenutku smo Vam u mogućnosti pružati svu potrebnu tehničku podršku, te po potrebi zajednički sa Vama pronaći rješenje sa gotovo bilo koji problem u Vašem kućanstvu ili Vašoj industriji.

Također u svakom trenutku, bez ikakvih obaveza možete zatražiti sastanak sa našim predstavnicima, te zatražiti prezentaciju ili praktično testiranje naših proizvoda u Vašim prostorima.

Naša vizija i želja u budućnosti je postati Vaš pouzdani, dugoročni partner koji će uvijek prilagođavati i unaprjeđivati naše proizvode u korak sa svim Vašim potrebama.

Vaš Cleaneco

POSEBNOSTI NAS I NAŠIH PROIZVODA VIDI SE U NJIHOVIM KARAKTERISTIKAMA

sredstva su 100% ekološka, 100% biorazgradiva, bazirana na vodi i neškodljiva za ljude , biljke ili životinje ne sadrže kiseline, otapala niti bilo kakve agresivne ili nagrizajuće spojeve   ne pjene se, te ih nije potrebno ispirati nisu korozivna, nisu abrazivna, ne oštećuju površine koje se čiste, ne izazivaju alergije i potpuno su bez mirisa djeluju antibakterijski i uklanjaju neugodne mirise smiju se koristiti na mjestima gdje se priprema i poslužuje hrana kod samoga korištenja sredstava nema apsolutno nikakve opasnosti za korisnike, kao npr. iritacije, nagrizanja kože ruku ili odjeće

0

lokacija diljem eu

0

Zadovoljnih kupaca

0

Velikih tvrtki

0

Mailih obrtnika

Reference