ŽIVITE SIGURNIJE

Inovativni, međunarodno prepoznat proizvod za čišći okoliš!

Bezopasan, 100% biorazgradiv, ekološki siguran proizvod za čišćenje, odmašćivanje i sanitaciju!

CLEANECO® ponosno predstavlja vrhunsku kvalitetu bezopasnih i 100% ekološki sigurnih proizvoda za čišćenje napravljenih tako da povećavaju produktivnost, profitabilnost i sigurnost u radu na zadovoljstvo kupaca, te uz to ne predstavljaju opasnost za okoliš, zdravlje korisnika i ljudi u blizini. Proizvođač i distributer proizvoda vrhunske kvalitete za čišćenje i održavanje

CLEANECO® je marljivo radio kako bi proizveo sofisticirane proizvode koji se ne mogu usporediti niti sa jednim proizvodom na tržištu glede raznovrsnosti primjene, snage, sigurnosti i cijene.

Cleaneco UNIVERSAL je potpuno ekološko, 100% biorazgradivo sredstvo za čišćenje, odmašćivanje i sanitaciju, potpuno sigurno za uporabu, te niti u jednom slučaju neće naštetiti ljudima, biljkama i životinjama.
Cleaneco Universal ne nagriza niti oštećuje bilo koju vrstu površine na kojoj se aplicira, ne pjeni se i nije ga potrebno ispirati.
Cleaneco Universal se može koristiti za kompletno čišćenje, odmašćivanje i sanitaciju svih perivih površina u domaćinstvu, kao što su kuhinjske površine, kuhinjski elementi, nape, štednjaci, roštilji, podovi, pločice, fuge, namještaj, vanjske kamene površine poput terasa, kamenih i betonskih prilaza… Uklanja tvrdokornu masnoću, nečistoću, ostatke ljepila, ostatke silikona, te uklanja mrlje od masnoće, ulja i sličnih nečistoća iz poroznih materijala poput mramora, kamena i betona.

POSEBNOSTI NAS I NAŠIH PROIZVODA VIDI SE U NJIHOVIM KARAKTERISTIKAMA

sredstva su 100% ekološka, 100% biorazgradiva, bazirana na vodi i neškodljiva za ljude , biljke ili životinje ne sadrže kiseline, otapala niti bilo kakve agresivne ili nagrizajuće spojeve   ne pjene se, te ih nije potrebno ispirati nisu korozivna, nisu abrazivna, ne oštećuju površine koje se čiste, ne izazivaju alergije i potpuno su bez mirisa djeluju antibakterijski i uklanjaju neugodne mirise smiju se koristiti na mjestima gdje se priprema i poslužuje hrana kod samoga korištenja sredstava nema apsolutno nikakve opasnosti za korisnike, kao npr. iritacije, nagrizanja kože ruku ili odjeće

Način primjene:

Nanošenje raspršivačem – sredstvo se lagano rasprši po tretiranoj površini sa raspršivačem ili tlačnom prskalicom. Za manje nanose nečistoće ostavi se da djeluje od 5 sekundi do 2 minute (sredstvo neće napraviti nikakvu štetu na tretiranoj površini ukoliko se ostavi duže), te se obriše papirnatim ručnikom, spužvicom ili krpom. Za veće i tvrdokornije naslage masnoća ili nečistoća, ostaviti da djeluje do 10 minuta (nije važno ako se sredstvo osuši), te obrisati sa grubom stranom spužvice, žicom ili vlažnom krpom. Ukoliko se tretiraju veće površine, moguće ih je isprati i visokotlačnim čistaćem. Kod tretiranih površina koje su okomite, dobro je sa spužvicom utisnuti sredstvo na ciljanu površinu kako bi bolje djelovalo. Sredstvo nije potrebno ispirati.

Umakanje – tretirana površina se uroni u sredstvo, ostavi se uronjena 30 – 120 sekundi (sredstvo neće napraviti nikakvu štetu na tretiranoj površini ukoliko se ostavi duže), te se nakon izvlačenja iz sredstva pobriše ili se kod većih površina ispere radi jednostavnosti.

Čišćenje poroznih površina (kamen, beton, mramor) – nanijeti malo veću količinu sredstva raspršivanjem. Sačekati do 10 minuta da sredstvo izvuče nečistoću na površinu, izribati jačom četkom (ukoliko je površina od osjetljivog materijala, koristiti spužvicu ili meku četku), te isprati jačim pritiskom vode. Postupak ponavljati do zadovoljavajućeg rezultata.

PODRUČJA PRIMJENE

kućanstva kuhinje, restorani, hoteli dječji vrtići škole sveučilišta bolnice i ostale zdravstvene ustanove domovi za starije osobe sportske dvorane ostale javne ustanove čišćenje nakita

Imate li pitanja u vezi CLEANECO proizvoda?

Ukoliko imate pitanja o našim proizvodima, svakako nam se obratite s povjerenjem.

Reference