Clenaeco Industrial koncentrat je prirodno, koncentrirano, antibakterijsko univerzalno sredstvo za odmašćivanje, čišćenje i sanitaciju u svim granama industrije, uključujući i prehrambenu. Razrjeđuje se sa vodom u omjerima prikazanima u tablici. Proizvod je potpuno ekološki, 100% biorazgradiv, potpuno siguran, te neće naštetiti ljudima, biljkama i životinjama. Ne nagriza niti oštećuje bilo koju površinu, potpuno je bezopasan i nije ga potrebno ispirati.

Način primjene:

Razrijediti sredstvo sa vodom za potrebnu aplikaciju prema tablici.
Nakon razrjeđivanja upotrebljavati sredstvo prema uputama u nastavku.

Nanošenje raspršivačem – sredstvo se lagano rasprši po tretiranoj površini sa raspršivačem ili tlačnom prskalicom. Za manje nanose nečistoće ostavi se da djeluje od 5 sekundi do 2 minute (sredstvo neće napraviti nikakvu štetu na tretiranoj površini ukoliko se ostavi duže), te se obriše papirnatim ručnikom, spužvicom ili krpom. Za veće i tvrdokornije naslage masnoća ili nečistoća, ostaviti da djeluje do 10 minuta (nije važno ako se sredstvo osuši), te obrisati sa grubom stranom spužvice, žicom ili vlažnom krpom. Ukoliko se tretiraju veće površine, moguće ih je isprati i visokotlačnim čistaćem. Kod tretiranih površina koje su okomite, dobro je sa spužvicom utisnuti sredstvo na ciljanu površinu kako bi bolje djelovalo. Sredstvo nije potrebno ispirati.
Umakanje – tretirana površina se uroni u sredstvo, ostavi se uronjena 30 – 120 sekundi (sredstvo neće napraviti nikakvu štetu na tretiranoj površini ukoliko se ostavi duže), te se nakon izvlačenja iz sredstva pobriše ili se kod većih površina ispere radi jednostavnosti.
Čišćenje poroznih površina (kamen, beton, mramor) – nanijeti malo veću količinu sredstva raspršivanjem. Sačekati do 10 minuta da sredstvo izvuče nečistoću na površinu, izribati jačom četkom (ukoliko je površina od osjetljivog materijala, koristiti spužvicu ili meku četku), te isprati jačim pritiskom vode. Postupak ponavljati do zadovoljavajućeg rezultata.

POSEBNOSTI NAS I NAŠIH PROIZVODA VIDI SE U NJIHOVIM KARAKTERISTIKAMA

  sredstva su 100% ekološka, 100% biorazgradiva, bazirana na vodi i neškodljiva za ljude , biljke ili životinje ne sadrže kiseline, otapala niti bilo kakve agresivne ili nagrizajuće spojeve ne pjene se, te ih nije potrebno ispirati   nisu korozivna, nisu abrazivna, ne oštećuju površine koje se čiste, ne izazivaju alergije i potpuno su bez mirisa djeluju antibakterijski i uklanjaju neugodne mirise smiju se koristiti na mjestima gdje se priprema i poslužuje hrana kod samoga korištenja sredstava nema apsolutno nikakve opasnosti za korisnike, kao npr. iritacije, nagrizanja kože ruku ili odjeće

PODRUČJA PRIMJENE

Prehrambena industrija Industrija ulja i maziva Metaloprerađivačka industrija Elektronska industrija Zrakoplovna industrija Automobilska industrija Drvna industrija Građevinarska industrija Unutarnje i vanjsko pranje i čišćenje svih vrsta vozila

Imate li pitanja u vezi CLEANECO proizvoda?

Ukoliko imate pitanja o našim proizvodima, svakako nam se obratite s povjerenjem.

Sjedište

Ulica Vjekoslava Heinzela 35
10000 Zagreb, Croatia, Europe

Mobitel

+ 385 91 613 0836

Email

info@cleaneco.hr

Kontaktirajte nas